понеділок, 20 березня 2017 р.

VІІ МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ


17 березня 2016 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулося урочисте відкриття Сьомої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2016» та Третьої Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «World Edu - 2016».
Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.
Виставка «Сучасні заклади освіти» є широкомасштабним професійним заходом у галузі освіти, який представить 750 учасників із 25 регіонів України, Польщі, Канади, Латвії, Словаччини, Словенії, Франції, США, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Чехії, Литви, Кіпру, Білорусії, Молдови, Естонії. Зокрема,
90 - університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ;
26 - закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій;
480 - загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів;
131 - професійно-технічний навчальний заклад, науково-методичний центр професійно-технічної освіти;
23 - виробники та постачальники засобів навчання, проекти, сучасні програми та рішення для галузі освіти, видавництва, освітні портали.
На виставці презентують досягнення національної освіти в реформуванні галузі, досвід інтеграції до європейського освітнього простору. Загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні та позашкільні навчальні заклади презентують пошуково-дослідницькі підходи у вивченні предметів, інновації у роботі з дітьми у позанавчальний час, інноваційні форми удосконалення професійної компететності педагогічних працівників.
Серед них був і наш заклад «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 14 Вінницької міської ради», який презентував досвід роботи закладу щодо організації системи роботи та педагогічного керівництва шкільним туристичним агентством «Meridian», як з осередком формування школяра-туриста-дослідника, запропонувати навчально-методичне забезпечення та матеріали щодо організації роботи туристичного агентства на базі загальноосвітнього навчального закладу.
За рішенням Оргкомітету та журі VIІ Міжнародної виставки наш заклад «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 14 Вінницької міської ради» було нагороджено Дипломом та Золотою медаллю у номінації «Інновації закладів освіти у роботі з молоддю в позанавчальний час».







Немає коментарів:

Дописати коментар